Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.07.2013, 10:54   #38
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez anmedia Podgląd Wiadomości
@czary2mary, Ty posiadasz te nagrywarke. Mozesz napisac jak ja dostales i z czym. Ja otrzymalem w pudelku bardzo podobnym do tego jak sie sprzedaje dyski HDD, szare bez obrazkow. Plyta z oprogramowaniem zawiera Power DVD ale w wersji 10. I w komplecie byly srubki, kabel SATA i kabel zasilajacy SATA.
Ja kupiłem w wersji BOX -czyli z firmowym pudełkiem ,kablami śrubkami,przejściówką zasilania SATA,płytą M-Disc , pakiet CyberLink Media Suite

Zakup nagrywarki BluRay - pomoc!-ultra10.png

Mniej więcej tak to wyglądało

Zakup nagrywarki BluRay - pomoc!-lg-bh16ns40-box-contents.png

Są jeszcze wersje OEM -jedna taka jak Twoja w kartonie z kablami i Power DVD10 i w opakowaniu foliowym sam napęd tylko chyba z śrubkami

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post