Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.08.2013, 07:47   #13
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez rcobex Podgląd Wiadomości
Edit: Myślałem na Pionkiem 140 przed zakupem Philipsa, lecz z testów wynika że Pionek ma słabe filtry obrazu. Nie potrafi tak ładnie przekazać materiału video jak Philips. Za to lepiej gra. Akurat w tym przypadku dźwięk mnie nie do końca interesuje. Pioneer 150 ma tą samą przypadłość. Słabsze filtry video dają o sobie znać na tle konkurencji. Philips tutaj ma więcej do powiedzenia.
W Pionku BDP 140 obraz 1080p 24Hz jest przyzwoity jak na sprzęt tej klasy-na jakiejś wyprzedaży jak wchodził BDP-150 zapłaciłem 230zł za niego a sprzętowo nic się nie różnią oprócz nowego image w BDP-150, za to dźwięk jak na tą klasę brzmi naprawdę bardzo dobrze- i na pewno w tym przedziale cenowym nic nie gra lepiej--przy jakiejś okazji rozbiorę i zobaczę co w środku siedzi bo większość odtwarzaczy BD Pioneer kupuje gotowe konstrukcje od żółtych ludzi i daje tylko nazwę na nie

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post