Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.08.2013, 22:07   #652
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Wiesz... ja generalnie z tego telefonu mało rozmawiam, więc spodziewam się, że raczej będę w granicach tych 10 może 20 zł. Zresztą przeszedłem głównie dlatego, że jak przejrzałem średnie koszty z ostatniego roku, to wyszło mi około 40 zł (miesięczne). A biorąc pod uwagę bardzo sporadyczne użytkowanie to jednak dużo. Podejrzewam, że za to samo w tej ofercie nju miałbym może z 15.

"W przypadku kiedy dużo dzwonisz i smsujesz to lepiej wybrać co innego - za mniej niż 57zł będziesz miał pewnie to samo."

W przypadku kiedy tylko dzwonisz i sms-ujesz to rachunek wyniósłby maksymalnie 38 zł (bez internetu).

Nie wiedziałem natomiast, że w Play również jest tak, że do osiągnięcia limitu (powyżej którego jest za darmo) także wszystko jest zliczane. Kiedy przeglądałęm oferty (jakiś miesiąc temu) nie pisało o takiej ofercie (niemniej dla mnie nju jest odpowiednia - większość znajomych i osób, do których dzwonię, jest w innych sieciach).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post