Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.08.2013, 21:46   #7
szczuru
eŁDeZet Ma(j)ster

Data rejestracji: 05.04.2005
szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Ja korzystam z Multimedii jakieś 12 lat i ogólnie jestem zadowolony.

Dekodera cyfrowego nie potrzebuję bo mam pakiet analogowy (jednocześnie kanały HD łapę przez DVBT). Co do routera - to dzierżawa nie jest wymagana jeśli masz własny router- po prostu wynajęcie ichniejszego routera to jakieś +5zł/miesiąc i dodatkowo nie jest to sprzęt najwyższych lotów. Po podpisaniu umowy (bo z tego co pamiętam to nie da się od razu) jak najszybciej zrezygnuj z "MultiSaver" - ichniejszy program antywirusowy skanujący ruch w Twojej sieci (koszt MultiSavera to 5zł, więc po rezygnacji znów jest taniej + spokojne sumienie ). Co do deklarowanej prędkości to u mnie nie ma z tym żadnego problemu. Dodatkowo korzystam z oferty, że od 14 do 22 mam 12Mb a od 22 do 14 - 25-30Mb.

Ostatnio zmieniany przez szczuru : 22.08.2013 o godz. 21:52
szczuru jest offline   Odpowiedz cytując ten post