Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.08.2013, 22:06   #1691
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Prezesik Podgląd Wiadomości
Trybunał niefiltrowany to absolutny lider wszelkich rankingów
Ed, dzięki za cynk.

W moim sklepie już za bardzo wywindowali cenę za Trybunała.
Cieszy mnie, że przestał schodzić.
Może zmądrzeją
fakt, pychota, ale może uda się wam Krakauera kupić,
według mnie nie ustępuje Trybunałowi
dziwny ten trybunał w Lidlu, 0,33l nie widziałem takiej butelki

Ostatnio zmieniany przez Zetoxa : 22.08.2013 o godz. 22:09
Zetoxa jest offline   Odpowiedz cytując ten post