Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.08.2013, 23:07   #1693
Wawelski
Always newbie

Data rejestracji: 14.11.2003
Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Perełki drogo - w Makro (gdzie piwo jest niezbyt tanie) standardowa cena jest niższa.

Koźlak i Żywe jest bardziej, niż OK z tego zestawu. Johannes wart spróbowania

Trybunała niefiltrowanego jeszcze nie piłem. Ale tylko po piwo na spróbowanie i to w niezbyt rewelacyjnej cenie pewnie się nie wybiorę.
Tym bardziej, że zacząłem ważyć piwo w domku. I podobnie jak z domowym chlebem, nawet jak słabo wyjdzie - to i tak może śmiało konkurować z najlepszymi sklepowymi.

Edyta:
Jak już mowa o piwach, to jak dotąd najbardziej powaliło mnie na kolana piwo Atak Chmielu. Jak ktoś będzie miał okazję - gorąco polecam. To produkt browaru Pinta (inne produkty też warte grzechu).
W nasz kraj nie można domowego piwa sprzedawać. Browar Pinta AFAIK to wirtualny twór maniaków piwa, którzy wynajmują zwykły browar, żeby nawarzył im piwa wg ich receptury i potem sprzedawał pod ich marką. Naprawdę widać to zamiłowanie. Bo nie oszukujmy się - to, co normalnie można dostać w sklepach to w 95% produkt niemalże tak podobny, że tylko marketing robi różnicę (jak Coca Cola i Pepsi - tak niewielkie różnice są pomiędzy piwami).

Ostatnio zmieniany przez Wawelski : 22.08.2013 o godz. 23:12
Wawelski jest offline   Odpowiedz cytując ten post