Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.08.2013, 23:26   #1694
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Trybunał niefiltrowany w Warszawie tylko był w butelkach 0,33, ale nie wiem, czy go skądś w półlitrowych nie przywiozłem, bo właśnie takich szukałem z miesiąc temu w PiP, a moja córka się dziwiła czego ja szukam.

Pinta Atak Chmielu, to najlepsze co może być dla wielbicieli mocno chmielonych piw, jeden tu właśnie klika.

Ja nawet nie mam pojęcia gdzie piwo kupić, jak nie dostanę się do specjalnego sklepu, w Społem coś bywa, ale to zero wyboru.

100% koncerniaków, to syf, można je tylko chwalić za cenę i, że trzepią, ale to też nie zawsze.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post