Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.09.2013, 17:58   #16124
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
W tej sprawie, to będę agitował z ludźmi Palikota, w tej sprawie powtarzam.

Warszawa takie kwiatki ma na co dzień, to są efekty zatrudniania krzyżowego swoich. Ja zatrudnię ci ciotkę, ty mi siostrzeńca, nieważne, że się nie nadają, rozumisz, nauczą się.
No to się uczą, a ja płacę.
Nie mógł ktoś zadzwonić do firmy sprzątającej i się zapytać: Hej! Zmienialiście ostatnio numer konta?
Tylko tyle trzeba było wykombinować, a może aż tyle...
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post