Nie odwracaj kota ogonem bo pozniej wyjasnilem, ze sam wybral jazde bez pasow to niech za leczenie z tym zwiazane zaplaci. Proste jak drut.
Ja o kasku nic nie mowilem, to oczywiste, ze przy MTB sie go uzywa. Widocznie masz swoj wlasny swiat MTB. I napisalem ci wyzej, ze z pasami masz wybor zapiac i jechac albo nie zapinac. W MTB albo pojedziesz albo nie. Ale widac dalej nie rozumiesz.
Nimal Ci zarzucil ze bredzisz a nie klamiesz a to wielka roznica. Co wiecej, dalej brniesz w te brednie. Juz Ci nimal powiedzial, ze policja NIE MA OBOWIAZKU ci pokazywac na miejscu. Nie zgadzasz sie z tym? NIE PRZYJMUJESZ MANDATU i idziesz do sadu. Nie wiem czego tu nie rozumiesz.
Cytat:
I dobrze o tym wiecie, pytanie dlaczego wam to pasuje ?
A pasuje wam tak bardzo, że atakujecie każdego kto próbuje się przed tym bronić.
|
Ogarnij sie, powaznie. Bo albo robisz z siebie idiote albo masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Wiec napisze Ci wiekszymi literami.
MASZ PRAWO ODMOWIC PRZYJECIA MANDATU I SPRAWE ROZSTRZYGNIE SAD
Cytat:
Prawo a sprawiedliwość to 2 różne rzeczy...
Prawo może być niesprawiedliwe, i jeśli się tak dzieje, to obywatelskim obowiązkiem jest zareagowanie, a nie wyśmiewanie ludzi reagujących...
|
A kto Cie tu wysmiewa? Zostalem poinformowany przez nimala, ze ktos cos bredzi a ty to powtarzasz w kolko.
Cytat:
Ale przecież ktoś tych ludzi wybrał do władzy. To ktoś ich teraz bronić musi, a najlepiej bronić atakując innych, prawda Demek ?
To takie kulturalne i na wysokim poziomie godzić w ludzką godność...
|
Ja na nich nie glosowalem wiec odemnie WARA.
Godze w twoja godnosc? Gdzie?
Cytat:
Wolisz niszczyć niż budować
Dlatego jesteś za podwyższaniem kar, a nie za remontowaniem fatalnych dróg.
|
Jestem za podwyzszeniem kar jesli chodzi o pkt a kwoty mozna zmniejszyc o czym juz pisalem ale nie laska przeczytac.
I nie wmawiaj nikomu, ze jestem przeciwko remontowaniu drog bo to jest KLAMSTWO.
Ale tonacy brzytwy sie chwyta co ladnie po tobie widac.