Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.09.2013, 09:39   #3
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Podaj foty jak zniszczone są BD-ROM bo ja jakoś nie mogę uwierzyć że w pół roku można w domu zajeździć BD
Miałem BD-ROM z wypożyczalni tak katowane że porysowane jak papierem ściernym ,w maśle ,dżemie ,miodzie i co tylko było na stole i nigdy się nie spotkałem żeby LG tego nie przeczytało(oczywiście po wytarciu i wyczyszczenie płyty )już nie wspomnę o BD-R które dużo bardziej są wrażliwe na uszkodzenia-a te też bez problemu porysowane czyta moje LG

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post