Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.03.2003, 13:29   #1
Astron
Nowy na forum

Data rejestracji: 15.03.2003
Astron w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Question Czy gość ze sklepu BIT w Krakowie robi sobie jaja?

Na wstępie chciałbym się przywitać, bo jestem na tym forum nowy. Pragnę wyrazić uznanie dla autorów CDRInfo, genialna rzecz.
A teraz pytanie. Kupiłem nagrywarkę TDK CyClone 48x24x48 niedawno - bo w czwartek. Boxowa wersja kosztowała mnie 399 PLN, zadowolony byłem, bo np. w MediaMarkt to samo kosztowało 449PLN. Z ciekawości poszedłem do sklepu BIT przy ul. Św. Krzyża w Krakowie. Myślę sobie: a, pocieszę się jeszcze z tego że tanio kupiłem. Pytam o cenę tej nagrywarki - gość mówi, że nie mają. Dzwoni gdzieś, potem mówi że już w ogóle nie będą mieli. Potem pyta się czemu ta nagrywarka. To ja mu mówię, że odwiedzam CDRInfo.pl, w ogóle, że czyta płytki porysowane w 92% z korekcją błędów itd. Gość patrzy i mruczy, że nie, że sprzedali co prawda trochę modeli, ale że są z nimi kłopoty, są awaryjne, i że on poleca liteona za 250 PLN. Zacząłem się śmiać, bo on akurat liteona miał na stanie i nic innego, więc chciał to wcisnąć. Ale może miał rację i tylko ja nic nie wiem o awaryjności TDK? Na razie spisuje się super. Wgrałem nowy BIOS z CDRInfo.pl i jest ok. Co o tym myślicie?
Astron jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online