Cytat:
grzeniu napisa***322;(a)
Obraz w formacie *bin nie ma zadnych zebezpieczen wiec nagrasz go na kazdej nagrywarce. Powinienes miec do niego pliczek *cue z info o parametrach obrazu, jesli go nie masz to mozliwe ze cos zle ustawiasz podczas nagrywania, inna mozliwosc ze ten obraz jest po prostu zwalony. Sprobuj podmontowac ten obraz w iwrtualnym napedzie np alcoholu czy daemon tools i sprawdz czy dziala, jesli tak to zgraj go w locie dowolnym softem, np nero clone czy alcohol. Poza tym zeby w koncu gra ci dzialala to bedziesz potrzebowal cracka, ale pewnie juz go masz w tym obrazie.
|
Zrzuciłem obraz na wirtualny dysk w Clonie i instalacja tak jak poprzednio dochodziła do 100% a następnie znów wyskakiwał błąd z tym plikiem msi. . Nie wiem czy to znaczy że obraz jest zwalony bo instalacja dochodzi do końca a jedynie podczas jej finalizowania dochodzi do błędu. Nie wiem czy może to nie jest wina windows installera bo to właśnie od niego pochodzą pliki z rozszerzeniem .msi . W pliku .cue jest tylko informacja:
"FILE "Command_and_Conquer_Generals_CD2_Deviance_DonkeyN L_ShareReactor.bin" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00"
wcześniej nagrywałem z 2048. Ale teraz nie wiem czy jak zmienię tą wartość na taką jaka jest w .cue i wypale płyte czy wszystko będzie ok. Czy jest taka możliwośc że to pomoże.