Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.09.2013, 02:01   #39
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
W ogóle się zastanawiam, dlaczego nie robią automatów z atrapą sprzęgła Można by sobie zapominać do woli... Tylko raz zdarzyło mi się zapomnieć, a i tak w połowie wciskania "sprzęgła" się opamiętałem, ale to było w dobrych warunkach, w zimie i bez ABS mogłoby się to źle skończyć.

Nie wiem, jak to jest w najnowszych konstrukcjach ze spalaniem. Cenniki producentów sugerują, że nic się nie zmieniło
Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post