Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.09.2013, 08:45   #4
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
To prawda, ale nie da się tak zrobić aby nie zamknąć powietrza w tych torebkach. Ile mogłem, tyle wypchnąłem przed zamknięciem. Zresztą one same to na pewno sito w mikro skali.

Pudło planuję zakopać metro pod ziemią, w lesie, w bliżej nieokreślonym miejscu. To nie jest poniżej tej granicy, ale zobaczymy. Pudełko obklejone taśmą izolacyjną, po kilka razy w tym samym miejscu. ja wiem, że jak woda się tam dostanie do po zimie armagedon, boję się bardziej tej która już tam jest w powietrzu.

Skąd mogę wziąć ten związek? Chlor nie kojarzy mi się ze zdrowiem, więc sam go nie uzyskam na pewno.
Ależ drogi Berionie, chlorek, a chlor, to zupełnie co innego, gwarantuję Ci, że jadłeś już w życiu chlorek wapnia, a chlorek sodu wcinasz codziennie, nawet sobie go dosypujesz do jedzenia.

Chlorek wapnia jest właśnie między innymi dodatkiem spożywczym, więc pewnie w jakiś słoikach ktoś sprzedaje, szukaj!

//O, np.: http://www.zdrowodomowo.pl/Produkt/C...Y%C2%A0/222/2/

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 24.09.2013 o godz. 08:48
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post