Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.09.2013, 20:26   #188
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez DejaVu Podgląd Wiadomości
Czasem zbieram do smażenia , ale tak na jedną patelnię aby ''spędzić ochotę'' stara nie lubi ich obierać a jeść lubi kurek też nie zbieram .Jutro uderzam na kołpaki
No ja go chyba zbanuje. Masz ostatnią szansę przyznania się, gdzie te grzyby rosną. Wiesz, ostatni słoik jakiś nędznych kurek zeżarłem w akcie desperacji z jakiś miesiąc temu, więc jestem na głodzie i niepoczytalny
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post