Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.09.2013, 11:09   #17
czaro80
Banned

Data rejestracji: 17.10.2011
czaro80 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez czary2mary Podgląd Wiadomości
Może po Recovery system instalował dużo aktualizacji, programy sprawdzały aktualizowały się -wiele procesów może troszkę się podgotował

No czekałem na taką wiadomość ponieważ jak już pisałem,po Recovery system instalował bardzo dużo aktualizacji,nawet nadal jeszcze aktualizuje,Toshiba nawrzucała tyle tych swoich programików które dla mnie nie są potrzebne,ja wykasowałem je programem Revo Uninstaller Pro,większość pozostałośći po tych programach Revo nie mógł wykasować tylko poszły po kolejnym uruchomieniu kompa do kosza,była tego cała masa,więc zawartość kosza skasowałem programem do całkowitego "pełnego" usunięcia-chyba się to usunęło.(nie ma).
Oraz kolejne dla mnie to że Vista (C= 58,00GB wolnych z 94,4GB,Data(D=77,8GB wolnych z 90,3GB- ponieważ gdy pół roku temu gdzieś robiłem Recovery to Vista(C - miała inne parametry ( podobne do Data(D więcej wolnego było na ( C ? czy to coś nie tak z Recovery? czy powstały jakieś nowe aktualizacje lub wina że wykasowałem źle te programy Toshiby? Już kiedyś Berion kazał mi się pozbyć tej partycji Toshiby .
Oraz mam pamieć 3GB, a nadal jest 2,99GB? Po Recovery zawsze tak było,a po jakimś czasie już było znowu 3GB. Coś źle zrobiłem?

Recovery robiłem teraz - byłem zmuszony bo płyta w napędzie mi się zacinała - aż 5 razy ( załamka) cała nocka była z głowy .

Ostatnio zmieniany przez czaro80 : 26.09.2013 o godz. 11:24 Powód: ...
czaro80 jest offline   Odpowiedz cytując ten post