Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.09.2013, 12:30   #3
basket4rap
Data rejestracji: 25.09.2013
basket4rap w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez czary2mary Podgląd Wiadomości
BH16NS40, BH16NS40RB, BH16NS40RBB to ten sam model a różni się miejscem przeznaczenia Ameryka ,Azja ,Europa i inaczej ustawionym regionem BD

Oba modele które wymieniłeś są udane -LG może troszkę lepszy odczyt i korekcja i zapis przy dużych prędkościach i M-DISC ale ogólnie LG i Pioneer godny polecenia
W takim razie widzę, że długie przeglądanie wątków na forum nie poszło na marne i w tej sytuacji, po tym co napisałeś to sięgnę po LG.

"ustawionym regionem BD" mam rozumieć, że chodzi o blokadę regionalną jak np. w konsolach, czyli, że najlepiej wziąć model RBB przeznaczony na Europę bo inaczej filmy przeznaczone na nasz rynek mogą nie działać ?

Zastanawia mnie jeszcze jedna kwestia, że skoro to są technicznie te same modele to dlaczego różnica w cenie między nimi jest około 70zł i co też dziwne patrząc na opis wynikało by z tego że model RBB nie obsługuje płyt CD a tylko RB posiada tę funkcję

Niestety muszę napisać 10 wiadomości, żeby wysłać bezpośredni link, a napisałem dopiero jedną także linki wklejam w tej niegodziwej postaci

www . morele . net / lg-bh16ns40-rbb-548984

www . morele . net / lg-bh16ns40-rb-548983
basket4rap jest offline   Odpowiedz cytując ten post