Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.09.2013, 20:56   #211
rcobex
Roman Barbarzyńca

Data rejestracji: 01.09.2003
rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Jarson Podgląd Wiadomości
Ten moment z zabraniem Webbera rzeczywiście był jednym z milszych akcentów w tym sezonie.

A co do bolidu Vettela, tam najwyraźniej muszą być jakieś części podciągnięte z Hajluksa Grzenia, innego wyjścia nie widzę Ja rozumiem, pół sekundy, rozumiem 7/10. Ale 2-3 sekundy na okrążeniu? A przecież jak się oglądało zdjęcia z bolidu Vettela, to nie było widać, żeby na zakrętach ryzykował bardziej niż inni, żeby to wszystko zawdzięczał karkołomnej jeździe. Jedzie sobie spokojnie, bezpiecznie, a jeszcze mu każą przyspieszać, bo za mało wykorzystuje opony...
Mnie też przewaga Vettela zaczyna dziwnie śmierdzieć. To znaczy wiem, że to doskonały kierowca, ale bez przesady. Webber jeździ tym samym. Można by powiedzieć, że brak mu motywacji, ale ja w to do końca nie wierzę. On jednak lubi pokonać Sebusia.
Spodziewałem się wszystkiego, ale nie wygranej Vettela w Spa i na Monza.
Po tych wygranych, Singapur to tylko formalność. Nudny tor, stawiałem w ciemno, że Vettel wygra kwalifikacje i wyścig.
Można by chłopa już obdzielić pucharem mistrza, obstawiam, że bez deszczu, ostanie trzy wyścigi będą nie potrzebne Vettelowi do zwycięstwa w mistrzostwach. Ktoś się ze mną zgadza ?

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online