Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.09.2013, 10:06   #9
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Mija kolejny rok netu komorkowego
nie dzwonia... jakos mi tak smutno...
loguje sie na swoja strone ustawien konta a tam link - oferta przedluzenia jednak!

w tej chwili mam 14 GB za 34,50/miesiecznie, umowa 12m.
klikam a tam "oferta" - 10 GB/m za 49,90 PLN/m, umowa na 12 kolejnych m.
zart?
ide do salonu i wypowiadam umowe, babka od razu proponuje mi za 39,90 16 GB, ale mimo to rezygnuje

mijaja dwa tygodnie i telefon - 12 GB za 29,90 PLN - to juz brzmi interesujaco, odpowiadam, ze musze sie zastanowic, ale juz mnie raczej przekonali (umowa na kolejne 12 m)
mieli wiec zadzwonic w sobote
a dzis pniedzialek i telefon milczy... zrozum tu ich - chca w koncu ta umowe przedluzyc czy nie?
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post