Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.10.2013, 00:17   #2
szczuru
eŁDeZet Ma(j)ster

Data rejestracji: 05.04.2005
szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Zainstalowałem sobie Nostalgię.NES i stwierdziłem, że... nie da się grać. Emulacja całkiem dobra, popularne mappery śmigają (niepopularne nie śmigają ), fajnie że skaluje sąsiadami, dobrze wyglądające GUI.

Ale nie da się w nic grać (od biedy tylko w jRPG i jakieś logiczne szroty)! Ekran dotykowy jest koszmarny, nieprecyzyjny, a opóźnienia doprowadzają mnie to białej gorączki.

Jest może jakaś aplikacja do obsługi joypadów na BT? Tak pytam z ciekawości.
Fakt, ciężko jest grać w coś dynamicznego, od biedy problem rozwiązuje trochę posiadanie sprzętowej klawiatury (ewentualnie posiadanie Xperii Play ).

Co do podłączania pada:
Podłączenie Dual Shocka 3
https://play.google.com/store/apps/d...axiscontroller

Możesz jeszcze sprawdzić czy Twój telefon obsługuje usb host - wtedy pod usb możesz podpiąć praktycznie wszystko: myszkę, klawiaturę, dysk twardy, pada, drukarkę etc.