Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.10.2013, 17:35   #12
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Loloss Podgląd Wiadomości
Niestety ten napęd, to całkowita porażka - przynajmniej jeśli chodzi o jakość wypalanych płyt DVD i BD-R. Do dziś tą nagrywarką nagrałem dosłownie kilkadziesiąt płyt. Wszystkie nośniki BD-R (TDK, Esperanza) - włącznie z tymi nagranymi na zupełnie nowej nagrywarce - posiadają całkowicie niedopuszczalną ilość błędów LDC i BIS! Ocena jakości wypalonej płyty, to oczywiście 0! Testowane programem Nero DiscSpeed.
Rozumiem, iż miałem pecha i kupiłem - jak zwykle - uszkodzony napęd? I wszystkie wypalone nośniki nadają się do kosza?! Ten LiteOn, to najgorszy badziew z jakim kiedykolwiek miałem do czynienia!
Jeżeli TDK od RITEK bo Esperanza na pewno to będzie kiepsko na każdym napędzie
Tylko KING BD-R Panasonic i nie ma potrzeby narzekać

http://forum.cdrinfo.pl/f107/liteon-...ml#post1256310

*

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post