Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.10.2013, 19:18   #14
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Loloss Podgląd Wiadomości
Ja rozumiem, że każdy ma swoje przekonania, co do jakości nośników.
Ale skala Nero DS rozwinęła się do rozmiaru 1K! Czy tak nagrane płytki nie powinny być trudne do odczytu? Dziś spróbowałem skopiować całą zawartość (22 GB) BD-R na HDD i odbyło się to bez najmniejszych zgrzytów.
Przetestuję jeszcze OptiDrive'em
Przetestuj ODC bo Nero marnie testuje BD.
W TDK może być wszystko CMC ,Ritek,LG-Philips,Thats,-loteria prawdziwa,
Esperanza BD-R to śmietnik Riteka -największe dno razem z Omegą,Titanium ,itp.
TraxData od Riteka w hurcie już kosztuje około 1,5zł\szt więc śmietnik jeszcze taniej więc nie ma co liczyć na świetne płyty od Esperanzy

http://allegro.pl/traxdata-bd-r-25gb...534042591.html

LG jeszcze lepiej nagrywa Panasonika BD-R
Dla mnie nie ma lepszych płyt i bardziej pewnych i nie tylko dla mniesłupki nie kłamią

LG BH16NS40/WH16NS40/BH16NS48

LG BH16NS40/WH16NS40/BH16NS48

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post