Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.03.2003, 23:39   #7
luk@s____
Bywalec

Data rejestracji: 13.03.2003
luk@s____ w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
andrzejj9 napisa***322;(a)
a w moim chyba nie bylo

poszedlbym z awantura, ale szczerze mowiac nie jest mi potrzebny, wiec im daruje
hmmm, jak to nie jest potrzebny? to znaczy ze miales swoj własny, czy ten kabel nie jest niezbędny do korzystania z nagrywarki?
Dodam jeszcze ze mam stary cd-rom BTC 24x (ma ze 6 lat), dlatego zamierzam używac tej nagrywarki także do odczytu.
Sory za banalne pytania, ale jak zauważyliście dopiero zamierzam kupić nagrywarkę tak więc narazie kompletnie się na tym nie znam.
Ciekawe ile płyt zepsuję zanim sie naucze?

Tak wiec jak kupię to mam podpiąć do białej taśmy, a także do kabla audio?
Zamierzam ustawić ją na secondary master. (cd-secondary slave). (na primary master jest seageate baracuda IV, a primary slave kieszeń- pusta, bo wiolę nie wkładac tam na stałe starego dysku samsunga 2,1 GB, żeby całość nie zwalniała) Inaczej i tak sie nie da, taśmy sa krótkie i cd i nagrywarka muszą być na jednej. (z tego co tu czytałem to jest dobre ustawienie, chociaz wiem ze są różne opinie)

p.s.
juz się martwię, bo widzę ze miejsce n aten kabel audio n apłycie (ecsk7vza) jest dokładnie pod karta graficzna i na moje oko tam sie żadna wtyczka nie zmiesci (chyba muszę wyciąć w gf4 dziurę- hehe. (żartuje)
luk@s____ jest offline