Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.10.2013, 16:52   #8928
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Prezesik Podgląd Wiadomości
Wszedłem dzisiaj do mojego Piotra i Pawła. Tradycyjnie coś przyciągnęło mnie do półek, a właściwie lodówek z piwem. Oczom moim ukazał się niesamowity widok. Piwo Gniewosz jasne pełne - cena 0,59zł!
Data ważności do jutra.
Wziąłem ostatnie 11.
Tylko co ja zrobię z tymi pysznymi piwami, które już były w lodówce?

Idyllę zakłóciło tylko to, że potrącił mnie samochód.
Jak blondynka po promocji majtek.

Sok jabłkowy z wodą, z braku cydru.
ed hunter jest offline