Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.10.2013, 20:51   #2
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Kiedyś, dawno temu, zablokowałem sobie numery o podwyższonej opłacie, za wyłączeniem smsów do jakiejś tam kwoty. Nie dlatego, żebym dzwonił czy planował dzwonić, ale żebym nie musiał tego pilnować na każdym kroku. Nigdy nie musiałem tego wykorzystywać, może trochę dzięki temu, że zastrzegłem sobie w umowie brak zgody na wszystko na co można nie wyrazić zgody - a to z kolei dlatego, że przez kilka poprzedzających miesięcy byłem niemal nękany bzdurnymi esemesami o promocjach, ofertach i usługach; już nie pamiętam czy telefonami też. Od tamtego czasu spokój.

Wraz z nową umową mogło się to zmienić, więc warto by pomyśleć o kolejnym zastrzeżeniu. Co prawda telefon dzieli mi numer dzwoniącego na grupy cyfr, rozmowy przychodzące z zagranicy też ładnie rozdziela, ale ostrożności nigdy za wiele...
Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post