Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.10.2013, 21:34   #5
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
W tym wypadku można zablokować rozmowy z zagranicą. Warto, szczególnie jeśli dzwoni się rzadko - można wówczas za każdym razem z panelu sobie ręcznie odblokować. Ja mam domyślnie zablokowane rozmowy międzynarodowe i tyle - zmiana tego parametru w razie potrzeby trwa niecałą minutę. A gdybym spróbował przy włączonej blokadzie zadzwonić do Konga lub innej Botswany, miły kobiecy głos w słuchawce powie mi "wybrana usługa jest unalivajajble"...
Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post