Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.10.2013, 11:31   #1
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez DejaVu Podgląd Wiadomości
Ja tam też średnio co 2lata przemeblowuję PC , chociaż i konsolę nowej generacji też by się chciało mieć tylko te ceny gier to porażka płacić 200zł za grę którą na PC można mieć o połowę taniej-fakt że nie których gier nie ma , druga sprawa że odzwyczaiłem się od pada i jakoś nie idzie mi na nim gra przez co oddałem dla bratanka xboxa360 nawet nie ukończywszy Call Of Duty3 który nie wyszedł na PC a ja mam prawie wszystkie części
Zastanawiałem się kiedyś nad ps3 dla gry MGS 4 ale stwierdziłem że nie warto.
Ostatnio też już mniej gram i rzadko coś kupuję , obecnie Splinter Cell Black List - nawet fajna lecz krótka teraz myślę nad Tomb Rajder 2013
Żeby jeszcze tylko o połowę taniej. Fakt, że ostatnio bardzo mało gram (ale w sumie tak zupełnie ostatnio nabrałem ochotę, żeby coś sobie zainstalować), ale coś tam przez ostatnie miesiące pokupowałem i już nie pamiętam, kiedy musiałem na coś wydać więcej niż.. w zasadzie to 30-40 zł.

Już pomijam to, co nie tak dawno było na Bundle Origin - z którego to właśnie zainstalowałem Dead Space 3, wcześniej Medal of Honor (chyba), a jest jeszcze między innymi Crysis 2 i coś tam jeszcze. Za całość dałem jakieś 10 złotych..

W każdym razie - podłączę się trochę do pytania, bo tak w sumie wstępni się zastanawiam, czy dwóch rzeczy sobie nie sprawić. Jedna to właśnie karta graficzna. Ja myślałem o GeForce GTX 650 Ti OC BOOST 2GB, a konkretnie o jednym z dwóch modeli:

- MSI GTX 650 Ti BOOST OC TwinFrozr 2GB DDR5
http://allegro.pl/msi-gtx-650-ti-boo...612248971.html

- albo to samo tylko z Gigabyte.

Druga sprawa to dysk twardy. Jako, że ze swoim mam pewne problemy (wolno działa i jakieś tam błędy już wyskakują) to spodziewam się, że kwestią czasu będzie jego koniec (albo jeszcze większe problemy..). Myślałem o zamianie na:

Dysk hybrydowy Seagate Desktop SSHD, 3.5'', 1TB
http://allegro.pl/dysk-hybrydowy-sea...590780778.html

Jakieś uwagi co do tych wyborów?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online