|
Dzięki za miłe słowa Berion. Z tego co czytałem i rozmawiam z ludźmi to większość ma w jakimś stopniu nerwice, rzecz w tym że jedni tak jak Ty czy mój kolega potrafią przemówić sobie do rozsądku, a inni tak jak ja nie są już w stanie, jest to zbyt nasilone. Oczywiście jak przy każdej dolegliwości nie ma co leżeć i czekać na śmierć, pracuje nad sobą i udało mi się wyzbyć wielu natręctw, radze sobie całkiem nieźle i pewnie mało kto z otoczenia domyśliłby się że coś jest nie tak.
Wracając do tematu - nawet już byłem w stanie zaakceptować 'latającą' po pudełku płytę (pewnie nie ostatnią) skoro nie posiada rys ale zawaliłem sprawę z tym upuszczeniem jej na podłogę bo tego już przeżyć nie mogę. Tym bardziej że dotyczy to Tekken'a, gry która pewnie nie będzie opuszczać konsoli przez 80% czasu jej użytkowania.
-------------------------
Dorzucę jeszcze taki mały wątek który mnie zastanowił - ponieważ raczej będę zamawiał grę jeszcze raz, przeglądałem z ciekawości jeszcze parę innych ofert na Allegro. W jednym ze sklepów negatywny komentarz mówił o tym że 'gra nie jest nowa tylko idealna używka bo nie posiada folii z logo PS3'. Ten Tekken też nie posiadał i to dało mi do myślenia.
Ale z drugiej strony, jeśli przynajmniej dwa sklepy sprzedają grę w takiej folii, sama gra pachnie nowością a pudełko nie nosi śladów używania to czy jest to możliwe że obecny nakład TTT2 sprzedawany na Allegro to 'idealnie używki'? Nie chce mi się wierzyć, tym bardziej że w środku był przecież dołączony online pass.
Jak to jest z tą folią, czy każda gra jaką kupiliście posiadała folię z logo PS3?
|