Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.10.2013, 15:07   #5
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Sam nie wiem, co do tych dysków. Czytałem trochę na temat takich porównań i w zasadzie opinie są podzielone. Gdyby chodziło tylko o system to ok, ale w przypadku hybrydy szybciej działa to, czego częściej się używa (ogólnie) - bez względu gdzie jest to umieszczone (czyli np. działać może też na gry). Ogólnie nad tym cały czas się zastanawiam i pewnie jeszcze trochę się wstrzymam.

Co do grafiki to 2GB mi niepotrzebne. 1 w zupełności starczy, ale te karty, które z taką ilością pamięci widziałem, były jednak wolniejsze. Tu wygląda na to, że jest to dokładnie to samo (więc w sumie czemu nie).

Z drugiej strony.. uwzględniają przesyłkę, to wersję z 2GB mogę mieć za jakieś.. 30 złotych więcej

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post