Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.10.2013, 14:10   #13
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez rgr Podgląd Wiadomości
Dzięki za info, w takim razie wypróbuję te JVC.
Minusy JVC są tylko TYG03? Czy wystarczy kierować się "Japan"?

Minusy TYG03 ja tylko widziałem DVD-R od JVC i Thats i Taiyo Yuden.
Wypalają się na NEC-ach ale bez rewelacji -wiadomo Nec-ki nie lubia minusów na plusach duzo lepiej sobie radzą

Dziś palona JVC DVD-R na NEC 3550A czyli najbardziej zbliżona do Twojego typa
JVC DVD-R TYG03 Made in Japan

Z minusów jeszcze na pewno nagrywa się Platinium DVD-R -RitekF1-choć można różne płyty trafić z RitekF1 (Maxell,TDK,Platinet,Tesco,Real,Sony,)i rożne jakościowo się trafiają

Platinium DVD-R

Cytat:
Napisany przez - Deckard - Podgląd Wiadomości
jak dla mnie szukanie trafionych płytek dla wyeksploatowanych spawarek to bez sens

nie lepiej zainwestować w nowa nagrywarkę ? koszt <80zł
Mój NEC4551A przeżył Plextor PX755,Benq 1640,1655,Pioneer DVR-111,112,Lite-on lh-20 x 2 sztuki i dalej nagrywa bardzo dobrze DVD+R i rewelacyjnie DVD+R DL więc czasami warto mu poszukać dobrych płyt

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post