Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.10.2013, 17:45   #72
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez dejwis218 Podgląd Wiadomości
Wygląd to rzecz gustu Czyli te dodatkowe opcje tak jak by przemawiały na korzyść Asusa ? czy lepiej LG ...
Testował ktoś już ASUS BW-16D1HT

Jest tu jakiś test ASUS BW-16D1HT bo coś nie mogę znaleźć :/
Nigdzie jeszcze nie widziałem testu-to bardzo świeży napęd-jedynie co zauważyłem to dużo lepiej sobie radzi z płytami BD-R INFOMER30 niż LG.
Na pewno LG będzie miał dłuższe wsparcie aktualizacji firmware-Asus raczej słynie z jednej góra dwóch aktualizacji.
Czy dodatkowe opcje przemawiają na korzyść sam musisz sobie odpowiedzieć czy biedą Tobie potrzebne

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline