Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.10.2013, 09:57   #180
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez seku Podgląd Wiadomości
tylko pytanie co ten bufor daje ?

kiedyś jak były wolne kompy mało ram i wolne HDD i brak systemów buffer underrun protection to miało znaczenie

miałem takiego LG x12CD nie pamiętam modelu miał 8mb i nie miał "bup."

chyba że są inne aspekty większego buffora o których nie wiem ?
Wydaje się że dziś nie ma żadnego znaczenia -w najnowszych LG jest już zmniejszony do 512KB a w Lite-on spada systematycznie A,B-2MB,C-1,5MB,D-1MB,E-? w innych nowych modelach też spada i chyba nie ma już modelu z 2MB a jakiś kłopotów z tymi wielkościami buforów nikt nie zgłasza

Pierwsze screen z sieci z zapisu iHAS E wyglądają bardzo dobrze-

Verbatim DVD-R Made in Tajwan który u mnie na niczym nie chce się nagrać dobrze tu wygląda bardzo dobrze
-disc-quality-test.png
Kodak 16x DVD+R od AML China jak na ten nośnik również bardzo dobrze
-disc-quality-test-1-.png

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline