Dyskusja: "Ić Pan stont"
Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.10.2013, 22:55   #62
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Też się nad tym zastanawiałem... Jeśli jest, to nie powinno być.

Te wszystkie "polecane produkty", czy "klienci którzy to kupili wybierali również..." to rozumiem, ale dodawanie do koszyka kolejnych produktów to już gruba przesada. Pal sześć jeśli kupujemy jeden produkt, wywalimy sobie pozostałe. Ale dajmy na to, że chcę kupić telewizor z montażem, a poza tym kilka innych gadżetów. No i teraz mam powiedzmy pięć moich pozycji w koszyku i kolejne kilka dodanych ekstra od sklepu. No i potem przeglądaj listę pięć razy żeby usunąć to, czego nie chce, ale zostawić to, co sam wybrałem.
Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post