hmm.. cóż.. po ostatnim aktywnym udziale w tym wątku (a i chyba jego założeniu) mam jeszcze lekką traumę

ale wrócę do tematu.
Tym razem potrzebne dwie rzeczy, ale.. na szczęście zdecydowanie nie mam czasu, żeby się tym porządnie zająć
W każdym razie chodzi o lodówkę i pralkę.
1) Lodówka - wymagania:
- wysokość przynajmniej 1,8, z tego co wstępnie popatrzyłem pewnie sensowniejsza byłaby ok 2 m.
- szerokość max 60, chętnie trochę mniej, a przynajmniej drzwi przy otwieraniu nie wychodzące zbyt wiele poza obręb
- chłodziarka na górze, zamrażalka na dole
- jak najwięcej miejsca w środku (ogólnie - bez patrzenia na rozmieszczenie wszystkiego - zamrażalka na pewno ponad 100l)
- cena do około 1500 (może być trochę więcej jeśli warto)
2) Pralka
- pełnowymiarowa (miejsce nie jest problemem)
- najlepiej na tyle duży załadunek żeby dało się wyprać grubą kołdrę czy koc (najlepiej też taki wełniany)
- pakowana raczej od przodu
- z reszty wymagań.. tu w zasadzie nie wiem, bo nie kupowałem pralki od wieków. Chętnie jakiś krótki program od oświeżenia tylko (np. rzeczy z siłowni).
Cena.. też w sumie z 1,5 tys. chociaż jak patrzyłem to raczej 1200 powinno na coś sensownego wystarczyć (myślałem o Electroluxie, bo chwalą).
3) Suszarka
Z tego raczej nie będzie, ale z tak z ciekawości - używał ktoś, sprawdza się to u nas? (w Stanach to absolutny mus..)