Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.11.2013, 20:01   #549
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez czechoj Podgląd Wiadomości
mam suszarkę, to naprawdę świetna sprawa, ciuchy po praniu są miękkie i przyjemne w dotyku, nie masz bałaganu z linkami w łazience, zapominasz o stertach schnącego po kaloryferach prania itp.
Używałem jak w Stanach mieszkałem, więc zasady znam i też sobie to bardzo chwaliłem. W Polsce jakoś nigdy się to nie przyjęło, ale pojedyncze modele kilka lat temu zaczęły się pojawiać. Więc w sumie.. czemu nie?
(jedyny problem to faktycznie że ubrania potrafią się kurczyć w suszeniu)

Rzuciłem okiem na Allegro i widzę trzy potencjalne opcje:

- pralka z suszarką - jak ostatnio sprawdzałem (kilka lat temu) to zaczynały się od 4 tys. Teraz widzę, że można już kupić za 1,5 tys. Brzmi nieźle i.. trochę podejrzanie (jak coś jest do wszystkiego i tak dalej..)

- suszarka kondensacyjna

- suszarka powietrzna (jeśli to w ogóle czymś się różni..)

zaczynają się w sumie.. już od 400 zł (nowe powystawowe). Muszę chyba jednak trochę o tym poczytać..

neverending path to perfection..

Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 03.11.2013 o godz. 20:04
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post