Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.11.2013, 22:38   #59
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Też byłem fanem A4tech, przez lata.

Przed MK520 kupiłem porządną (tak mi się wydawało) mysz A4Tech G6-70D za ok 80zł.
Niestety nie byłem z niej zadowolony, często gubiła sygnał i generalnie w grach się nie bardzo sprawdzała nawet jak nadajnik był 30cm od myszy :/

Mysz będąca częścią zestawu MK520 (laserowa M310) bije ją na głowe pod każdym względem poza ilością przycisków.
M310 kupiona osobno jest droższa, bo kosztuje prawie 100zł, ale w zestawie wyszła taniej, a na jednej baterii R6 zasuwa przez wiele miesięcy codziennego używania po pare godzin (serio i jest włączona non stop)

Odtąd kupuje tylko zestawy Logitecha, nawet z tych tanich jestem zadowolony (mam też zestaw MK250, kosztował mnie mniej więcej 50-60zł i jeszcze 2* EX100).

Myśle że M510 by mi w zupełności wystarczyła także do gier, ale mało gram więc M310 daje rade.
Może właśnie dlatego nie lubię bezprzewodowych - skoro te tańsze modele mnie nie satysfakcjonowały, to po prostu uznałem że nie będę kupował droższych modeli - być może to błąd. Jak kiedyś spróbuję pograć na jakimś fajnym modelu ze średniej półki (dziś wyższa to 400+ zł) to może się przekonam
Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post