Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.11.2013, 12:30   #129
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez dejwis218 Podgląd Wiadomości
Dzięki pięknie za odpowiedz

Ale "rozpędzanie i zwalnianie" aż 8 razy (policzyłem) przed rozpoczęciem zapisu BD to jest normalne zachowanie ? Przy kończeniu zapisu napęd średnio zwalnia i się rozpędza 1-2-3 razy . Dla mnie to trochę dziwne zachowanie bo ASUS DVD tyle razy tego nie robi muszę sprawdzić jak to się zachowuje na płytach DVD/CD lub innym producencie płyt BD bo posiadam jeden rodzaj Platinum x6 (wiem ze to nie są najlepsze płyty ale już maiłem takie ) wypaliłem ich już 12 szt. i o dziwo wszystkie z powodzeniem

Z tym firmware to było dobre posuniecie na dzień dobry ?
Nie pamiętam ile mój się rozpędza ale kilka razy na pewno -więc taką widocznie ma potrzebę
Płyty Platinium BD-R zwłaszcza x6(RITEKBR3) są bardzo marne i również to może być przyczyną takiej karuzeli na starcie
Na nowym firmware lepiej zapisuje przy większych prędkościach zapisu -przynajmniej ja tyle zauważyłem z poprawek

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post