Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.11.2013, 15:20   #11
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wg specyfikacji SATA ASmedia obsługują wyłącznie dyski twarde - nie próbowałem mogę to zrobić.
W przypadku podpięcia w slot B mPCIe Combo II urządzenia (tu siedzi WiFi i Bluetooth) nie działa port 5 (Intel).
Sprawdziłem stery z płyty instalacyjnej Asusa + te ze strony + te najnowsze ze strony Intela.
Te od Intela charakteryzują się najmniejszymi wahaniami bufora. Najstarsze sterowniki powodują że bufor wariuje nawet przy nagrywaniu z prędkością 2x dla BD-R.

EDIT:
Problem z dyskiem twardym pod USB jednak nadal istnieje. Dysk nieruszany przez jakiś czas "usypia" przy próbie odczytu czegokolwiek wyraźnie słychać jak talerze zaczynają wirować i eksplorator wisi..

Ostatnio zmieniany przez czechoj : 12.11.2013 o godz. 15:24
czechoj jest offline   Odpowiedz cytując ten post