Chyba wiem o co mu chodzi.
Full wipe telefonu, sprawdzanie co "works" a co "not works" itd.
Czy te rzeczy wymienione w sekcji "Features" to tak na poważnie?
Przecież wiadomo, że Sensacja ma Bluetooth czy GPS

. W tym ROMie ma nawet Audio

really?
Gdyby tego nie było, nie widze sensu w ogóle pokazywać że taki ROM istnieje.
Plus traktowanie userów jako alpha testerów, nie każdy może sobie pozwolić na telefon który raz działa raz nie, czy udzielanie się na jakimś forum "u mnie nie działa BT, oto stack trace, poprawcie pliz przed końcem roku".
Co innego gdyby to było OTA, podpinasz telefon do repo, sciąga się instaluje, wersja stable, reboot i gotowe. Albo chociaż instalujesz średnio stabilną wersję a potem z OTA lecą systematycznie fixy.
Pomarzyć można, tym bardziej że nawet oficjalne romy często trudno nazwać stable.
Ja wipowałem mój telefon dwa czy trzy razy, więcej mi się nie chce :/ Nawet mimo że mam roota i backupy.
Nie zrozum mnie źle, to bardzo fajnie że jest Android 4.4 na Sensation, i mam nadzieje że podzielisz się wrażeniami.
Szkoda tylko że to wszystko działa troche nie tak jak powinno (chodzi o kwestie updatów, sposobu update oraz często jakości tych update).
Btw przejście na Tizen może być przejściem z deszczu pod rynnę. Coś mi się wydaje, że Samsung chce trzymać łape na tym systemie tak jak Google na Androidzie.
Licencja jest złożona, a całe SDK jest zamknięte.