Dyskusja: Android Flame War
Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.11.2013, 22:48   #14
sobrus
Jukebox Hero

Data rejestracji: 17.09.2004
sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Wydaje mi się że jednak nie zrozumiałeś o co mi chodzi.

Więc ujmę to inaczej: nieoficjalne ROMy proof-of-concept, robione przez zapaleńców, w których coś nie działa, a czasem nawet czasem coś działa, niewiele typowych użytkowników interesują. W zasadzie w ogóle nie interesują - ja bym tego na pewno nie wgrał, choć nie jestem całkiem typowy.

W którym momencie uważasz, że nie okazałem szacunku ludziom którzy poświęcają swój czas? Rozumiem, że poświęcają, ale nie zmienia to faktu że jakość tych releasów nie nadaje się do codziennego użytku.
I nie jest ważne dlaczego się nie nadają, generalnie nawet mając wszystko do dyspozycji jedna osoba nie jest w stanie zrobić systemu porządnie, zwłaszcza jeżeli kontrola jakości to już user docelowy.

Nie chcesz to nie używaj, oczywiście, więc nie mam zamiaru używać - i Berion też.

Więc wracamy do punktu wyjścia
Cytat:
Mnie to przestało bawić. Czekam na SailfishOS/Tizen/UbuntuTouch.
Cytat:
Co przestało bawić o nie rozumiem?
Teraz rozumiesz

Co do Sailfisha i Tizena to niestety bardzo możliwe że będzie jak mówisz. Sęk w tym, że aby telefon trafił do produkcji, musi za nim stać firma z $$$. A takie firmy są zainteresowane robieniem $$$.
I może sie okazać że mamy na rynku kilka takich nie-do-końca-otwartych, wcale-nie-wolnych systemów.
Z których każdy będzie chełpił się uboczną otwartością, a w praktyce równie dobrze można kupić Windows Phone.

Ostatnio zmieniany przez sobrus : 15.11.2013 o godz. 23:08
sobrus jest offline   Odpowiedz cytując ten post