Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.11.2013, 00:48   #85
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cóż za sielanka. I ta gustowna muzyczka.
Szkoda że cały marsz tak nie wyglądał.
Przeleciałem oczywiście pobieżnie, ale nie zauważyłem ujęć czoła marszu? Jeśli nie ma, to szkoda. Ta szara masa, tu przepraszam za określenie, to zwyczajni normalni i spokojni ludzie - oni nikomu krzywdy, ani żadnych szkód nie poczynili. Wiem, że oni stanowili jakieś 99% uczestników marszu, ale ten pozostały 1% (a może i mniej) psuje wszystko.

To, co ja widziałem wyglądało nieco inaczej. I nie oglądałem tego na tefałenie. Wiesz, że nie gustuję w nich, ale oczywiście nie zapominasz o tym zapominać.
Przecież ja nie piszę o karaniu za poglądy, tylko za złe uczynki. Skoro takowe były, a sprawców wyłapano (pewnie nie wszystkich, ale proces jest rozwojowy), to należy ich ukarać i obciążyć stratami. Proste jak świński ogon.