|
Ja nic nie kombinuję, bo mnie to zwisa i powiewa. Akurat mam ten komfort, że mogę sobie na to pozwolić. Nie przeszło mi również przez myśl, że do czegoś cię przekonam, czy że w którymś punkcie przyznasz mi rację.
Rozumiem, że tobie się hasła podobają. Zapewne tylko wasze, bo te w odzewie już nie.
Jeśli uważasz, że wszystko było w porządku...no może prawie wszystko poza elementami zepsutymi przez obce siły antypatriotyczne, to podziwiam twoje dobre samopoczucie. Bawcie się tak dalej, a zapewniam was, że wrogów nigdy wam nie zabraknie. Pewnie właśnie o to wam chodzi, żeby nie zabrakło bo na tym opiera się doktryna pisowska.
Chociaż ostatnio zauważam coraz wyraźniejsze dystansowanie się polityków prawicowych od takich zachowań. Przebąkują o tym coraz głośniej i wyraźniej. Pewnie zauważyli, że to się przestaje opłacać. Mnie to cieszy, a ty uważaj żeby ciebie/was nie zostawili na lodzie.
Mówisz, że demonizuję pewne incydenty i to jest bez sensu? Sędziowie w sądach też je demonizują. Głupia policja też łapała nie tych, co trzeba, a prawdziwi winni to ci co uciekli.
Goście z zagranicy mi nie przeszkadzają, wręcz przeciwnie, o ile nie są to chuligańskie bojówki.
Masz może małe dzieci? To zabierz je na taki marsz, ale w Warszawie, nie w Poznaniu. Życzę wam udanego spędzenia czasu, w pokojowej i podniosłej atmosferze. Ja się na to nie odważę. Mówię to poważnie i szczerze.