Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.11.2013, 22:53   #11
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Dziś chciałem sobie zaktualizować po WiFi aplikacje (przez mobilny trwa to u mnie zawsze 5x dłużej niż to wynika z ilości pobieranych danych) i też zobaczyłem komunikat o braku połączenia. Nie miałem czasu, tylko na kilka minut wszedłem do domu, więc pomyślałem że pewnie to coś z netem (za to nie pomyślałem, że to nie powinno przeszkadzać, bo mam wciąż włączony transfer danych). Może to jednak to samo? Dodam, że moja jotka bez roota.
Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post