Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.11.2013, 13:04   #107
Kogoro
Forumator

Data rejestracji: 24.01.2005
Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Grzeniu, jednak dalej kombinujesz.

1.
Cytat:
Nie przeszło mi również przez myśl, że do czegoś cię przekonam, czy że w którymś punkcie przyznasz mi rację.
Na razie robiłeś wszystko żeby mnie nie przekonać. Starałem dopytać się Ciebie o incydenty i winy ***8211; rzucałeś tylko ogólnikami. Pytałem o hasła ***8211; znowu ogólniki. Wybacz, ale właśnie dlatego nie mogę się z Tobą zgodzić, bo nie dałeś mi żadnego powodu. Z takimi bardzo, bardzo ogólnymi stwierdzeniami nie da się dyskutować, ani przyznać im racji.

2.
Cytat:
Bawcie się tak dalej, a zapewniam was, że wrogów nigdy wam nie zabraknie. Pewnie właśnie o to wam chodzi, żeby nie zabrakło bo na tym opiera się doktryna pisowska.
A tego to już zupełnie nie rozumiem. To na czym opiera się doktryna pisowka? Co to za zabawa i na czym polega?

3.
Cytat:
Mówisz, że demonizuję pewne incydenty i to jest bez sensu? Sędziowie w sądach też je demonizują. Głupia policja też łapała nie tych, co trzeba, a prawdziwi winni to ci co uciekli.
Oczywiście. Problem, że policja unikała działań wtedy, kiedy była potrzebna(np. ambasada)
Z tego co wiem, to sędziowie (którzy?) nie wypowiadali się na temat Marszu Niepodległości jako takim. Ciekawe

4.
Cytat:
Masz może małe dzieci? To zabierz je na taki marsz, ale w Warszawie, nie w Poznaniu. Życzę wam udanego spędzenia czasu, w pokojowej i podniosłej atmosferze. Ja się na to nie odważę. Mówię to poważnie i szczerze.
Po tym cytacie widać, że swoją wiedzę na temat marszu czerpiesz tylko z GW, TVN, czy innego onetu. Szkoda, że nie chciałeś poznać innych opinii, choćby organizatorów.
W marszu szli ludzie z różnych środowisk, rodzice z dziećmi, kobiety, osoby starsze.
Ile karetek pogotowia zabezpieczało marsz? Ile spłonęło?
Ile osób, które szły w kolumnie marszowej ucierpiało? To były tylko zasłabnięcia czy również pobicia, gwałty, etc?

Nigdy również nie stwierdziłem, że MN był idealny. Zresztą gdybyś zadał sobie trud, to dowiedziałbyś się, że również ogrnizatorzy analizują błędy.

5.
Cytat:
Chociaż ostatnio zauważam coraz wyraźniejsze dystansowanie się polityków prawicowych od takich zachowań..
Rozumiem, że chodzi o zachowania bandyckie?
Sorry, ale sporo manipulujesz. Kiedy zarówno PiS, jak i organizatorzy nie dystansowali się od bandyckich zachowań? Zawsze to czynili.

PiS zrobił chyba dobrze, że przeniósł obchody do Krakowa. Inaczej okazałoby się, że wredny Kaczor własnoręcznie zaatakował Ambasadę Rosyjską.

Kogoro Akechi
Kogoro jest offline   Odpowiedz cytując ten post