Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.11.2013, 23:57   #6
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ot i masz, po 28 minutach się namyślił i zmienił zdanie

Pantofel raczej nie, biorąc pod uwagę, że żona przeczytała może z pięć moich postów na forum Na cóż natomiast mam narzekać na coś, z czym mam szczęście nie mieć problemów? Jak słusznie zauważa Grzeniu - są inne problemy, ja też na całkowity brak swoich nie narzekam

Obecnie mam jeden - co mnie podkusiło, żeby tylko jedno piwo wziąć kiedy byłem dziś w sklepie
Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post