Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.11.2013, 17:35   #120
Wawelski
Always newbie

Data rejestracji: 14.11.2003
Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Kogoro Podgląd Wiadomości
Chodzi tylko i wyłącznie o zdyskredytowanie Marszu Niepodległości.
Mam przeciwne wrażenie. Promują się organizatorzy marszu. Mają ciągle mnóstwo czasu antenowego i uwagi publiki. Więc tylko na tym korzystają, że była zadyma która, jak sprytnie argumentują, nie była ich dziełem. To policja (czyli w tym momencie PO) nawaliła a prawie wszystkie incydenty były poza trasą marszu. Poza ambasadą - ale tu też korzystają, bo ich elektorat i środowisko nie pałają miłością do braci Moskali. Ewent musi być, więc jest nawiązując do Testosteronu.

Cytat:
Napisany przez Kogoro Podgląd Wiadomości
Media mają obowiązek informować. Jednak czas antenowy nie jest z gumy. Zatem największe manifestacje zawsze mają priorytet oraz większą objętość treści.
Wiesz, jakiej wielkości były pozostałe manifestacje? Nie ma tu takiego klucza. Wiesz ile dymów było na pozostałych imprezach? Czy nie urażali uczuć religijnych, nie palili flag itd. itp.? Ja nie, bo w mediach nie było relacji.

I zawsze (może poza kampanią wyborczą, gdzie czas antenowy określa ordynacja) czas antenowy zależy od sympatii i antypatii decydujących o newsach. Bo nie wierzę, że decydujący o tym są idiotami i dają się manipulować eventami. Bo że każda frakcja stara się zwrócić na siebie uwagę, pojawić się w mediach co jest niezbędne do zdobycia szerszego poparcia, to oczywiste. Tylko jakoś nie każdy ewent pojawia się w TV. Ot, jakiś czas temu był spory event gdzie Massa jeździł po ul. Marszałkowskiej w Warszawie bolidem F1. Jakoś media o tym nie piały - a przecież ewent był po to, żeby wypromować Nitro. Ciekawsze zadymy? Nie. Niezgodny cel i poglądy decydujących o czasie antenowym.