Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.11.2013, 21:08   #121
Kogoro
Forumator

Data rejestracji: 24.01.2005
Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez Wawelski Podgląd Wiadomości
Mam przeciwne wrażenie. Promują się organizatorzy marszu. Mają ciągle mnóstwo czasu antenowego i uwagi publiki. Więc tylko na tym korzystają, że była zadyma która, jak sprytnie argumentują, nie była ich dziełem.
Nie wiem, jak definiujesz - mają mnóstwo czasu. W dodatku jesteś bliski oskarżeniom, na które nie odważyła się nawet GW, TVN, czy inny onet.

Cytat:
To policja (czyli w tym momencie PO) nawaliła a prawie wszystkie incydenty były poza trasą marszu. Poza ambasadą - ale tu też korzystają, bo ich elektorat i środowisko nie pałają miłością do braci Moskali. Ewent musi być, więc jest nawiązując do Testosteronu.
Nie wiem, czy policja nawaliła. Może to było działanie celowe?
Podobnie za działania policji niekoniecznie ponosi odpowiedzialność PO.

Cytat:
I zawsze (może poza kampanią wyborczą, gdzie czas antenowy określa ordynacja) czas antenowy zależy od sympatii i antypatii decydujących o newsach.
To nie tak do końca funkcjonuje. Manipulacja jest, ale niekoniecznie wynika z sympatii, raczej interesów. W państwie nawet o tak ułomnej demokracji media nie mogą sobie na wszystko pozwolić, bo być wiarygodne lub stwarzać takie pozory. Niestety owe pozory dominują. Zatem przemilczenie Marszu Niepodległości nie wchodziło w rachubę. Zatem należy zdyskredytować narodowców.
Podobnie kiedyś postępowano choćby w przypadku Andrzeja Leppera.

Cytat:
Bo nie wierzę, że decydujący o tym są idiotami i dają się manipulować eventami.
Decydujący idiotami oczywiście nie są, ale niektórzy dziennikarze owszem.

Kogoro Akechi
Kogoro jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online