Dyskusja: Radary w Polsce
Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.11.2013, 02:43   #585
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Gdzieś kiedyś słyszałem, że w takim wypadku powinno się jeszcze przed wyjazdem zadzwonić na numer alarmowy i poinformować o sytuacji, żeby służby były świadome co się dzieje. Po pierwsze jednak ten sposób na pewno nie jest oficjalny i nie sądzę, żeby któryś policjant podpisał się pod nim jako pod skuteczną metodą na dojechanie na miejsce bez zatrzymania. Po drugie, nie zawsze jest czas nawet na telefon, a też nie wszyscy mają w aucie zestaw głośnomówiący (ja na przykład korzystam zwykle ze słuchawek, a ich znalezienie i założenie zajmuje mi więcej czasu niż wykonanie krótkiej rozmowy).
Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post