Dyskusja: PlayStation 4
Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.11.2013, 16:02   #94
CeKa
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 19.03.2013
CeKa zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez misiozol Podgląd Wiadomości
Eee tam jest wiele tytulow porownujac PS2 do PS3 ktore wyszly razem i widac roznice , po prostu to nie jest jakis wielki skok technologiczny jak byl wczesniej moze faktycznie strzelili porta do ps4 czas pokarze ale puki co jakiegos szalu to ja nie widze wiele szumu o nic .
Tak jak chłopaki z PSX Extreme mówili w filmiku który Szczuru zalinkował.
Trzeba poczekać, Gry 2giej Generacji i 3ciej generacji na PS4 to będzie dopiero pokaz możliwości PS4... Co tu dużo mówić to dopiero świeży, nie sprawdzony towar. Zanim zaczną robić gry wykorzystujące możliwości PS4 musi minąć czas.
Porównywanie AC 4 na PS3 a na PS4 to nieporozumienie...
Czas PS3 się kończy, a więc konsola jest już znana i "ogarnięta" przez programistów. Podczas gdy PS4 dopiero wchodzi na rynek...
Tu trzeba czasu, na razie jest tylko dobra platforma z dużą mocą obliczeniową, ale to gry muszą się do niej dostosować...

Suchym okiem wiele nie zobaczysz, ale jak kolega pisał wcześniej, masz Full HD i 60 fps, do tego dochodzą różne detale, jak realistyczne poruszanie się po chaszczach, oświetlenie etc.

Jak na moje oko, to prezentuje się całkiem przyzwoicie. Takie lekkie nawiązanie do PS2 można zauważyć i to chyba dobrze bo PS3 jak na moje zbyt okrągłe, ciężko piwo na niej postawić żeby się trzymało, a kurz i tak sam nie spada z obudowy
PS4 zaprojektowano do działania w pozycji pionowej ?

Z brakiem wstecznej kompatybilności z DS3 dali ciała. Zapewne ze względów marketingowych...
CeKa jest offline   Odpowiedz cytując ten post