Dyskusja: LG GGWH20L
Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.11.2013, 16:41   #143
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez misiozol Podgląd Wiadomości
Np. przy pomocy media code speed edit oraz dvd identifier , lub w ten sposob http://mingersoft.com/blog/2012/05/h...ners-firmware/ , sa jeszcze zapewne inne ale juz nie pamietam bo lezy u mnie ta nagrywarka tylko a bawilem sie w dodawanie nosnikow pare lat temu , pomijajac fakt ze jest bardzo dybry modyfikowany FW do tego napedu umozliwiajacy ladne ripowanie BD.
media code speed edit na pewno tego nie zrobisz -wyłącznie DVD
LG GGWH20L-2013-11-21-13-20-00.png

Ale masz rację że można zrobić bo kiedyś chyba widziałem zmodyfikowane fw o te płyty BD-R CMC.

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post